Boszorkányos mézeskalács

Rendelés

Mézeskalácsaink egytől-egyig egyediek, kézzel készített népi iparművészeti termékek. Hogy mindig friss és finom legyen, nem gyártunk előre, nincs készletünk, és - mivel az elejétől a végéig kézzel készül - nincs viszonteladói árlistánk sem. Minden darab egyedi, kézműves termék, elkészíteni egy-egy darabot pontosan ugyanannyi idő, ha 10-et rendelnek mintha 100-at.

A galériában böngészve lehet mintákat választani, de ha van saját elképzelés, azt is szívesen megvalósítjuk.


A minimum rendelési mennyiség a karácsonyi figurákból, köszönetajándék szívekből: 12db.

Árak

A klasszikus karácsonyi kis figuráink, melyeket a karácsonyi galériában lehet látni, csillag, harang, kisangyal (méreteik: 8*10cm) mintától függetlenül egységesen: 500Ft/db. Mindegyik karácsonyi mézest egyedileg, celofánzacskóba csomagolva, kis akasztózsinórral ellátva küldünk.

A köszönetajándék szívek, melyeket a képgalériában lehet látni, (mérete: 10*10cm) mintától, bonyolultságtól, színektöl függően: 450-580 Ft/db.
Lehet választani a galériából, de nagyon szívesen készítünk teljesen egyedi mintát megbeszélés alapján. Ha megvan az esküvő színe, témája, mintavilága, akkor ahhoz igazítva készítjük el a köszönetajándék szíveket. Bármilyen elképzelés jó alap, hisz csodálatos színű ételfestékek, gyönyörű díszítő technikák állnak rendelkezésre. Rajzoltuk már fel a meghívó grafikáját mézeskalács szívekre, vagy éppen az ara ruhájának domináns csipkedíszeit. Lehet a tortához, a dekorációhoz harmonizáló színű, mintavilágú mézest készíteni.
Ha esküvői köszönetajándékot rendelsz, kérünk, írj meg mindent, melyik minta tetszik kiindulásnak vagy mit szeretnél rajta látni. Egyeztetés után készítünk 5-6 próbadarabot, hogy mennyire tudtuk leképezni amit szeretnél, és tudunk tovább finomítani. Ha ötször, hatszor változtatsz, az se baj! Tökéletesnek kell lennie, úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kész szívek egyedileg celofán zacskóba csomagolva, kívánság szerinti színű masnival érkeznek.

Hogy nehogy gond legyen, (bár atombiztosan csomagolunk, Amerikába, Belgiumba is odaért baj nélkül) minden 50 db mellé adunk +1 db-ot (természetesen ingyen) és szintén 50 db felett készítünk ajándékba két nagy (A5-ös, mint egy írólap) méretű nagy mézeskalács szívet az örömszülőknek, kívánság szerinti mintával. Mi ezzel kívánunk sok boldogságot :)

Csomagolás, szállítás

A mézeseket egyedileg csomagoljuk, és a rendelés maga pedig a mérethez illő erős kartondobozba kerül, légpárnás vagy habpárnás térkitöltő védi a rázkódástól. A posta- vagy futárköltség a vevőt terheli, de sokszor utazunk Pestre, Keszthelyre, ilyenkor szívesen és ingyen elvisszük.
Reklamáció: Ha a termék sérül, törött, akkor szeretnénk kérni egy fényképet a dobozban még, hogy láthassuk, mi volt a probléma, nehogy még egyszer elkövessük ugyanazt a hibát. A sérült darabot természetesen saját költségen kicseréljük.

Fizetés

A rendelés elküldése csak ajánlatkérés, erre egy pontos árajánlattal, szállítási határidővel tudunk válaszolni. Ha ez rendben van, akkor a konkrét rendelés elkészítését csak 30% előleg befizetése után tudjuk elkezdeni. A fennmaradó összeg a termék átvételekor esedékes, utánvéttel vagy utalással.

Rendelni itt tudsz

Írj nekünk egy e-mailt a boszorkanyosmezes@gmail.com email címre, és egyeztetünk. Köszönjük.

Ha SOS kell, hogy beszéljünk, a telefonszámok: Réka: 30/9374-258, Gitta: 30/5301-520

Galéria

Ha még nem tudtál választani, nincs ötleted, nézz körül itt!